Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Concert country-folk Jim Tersol & The Dreamers a Castellterçol el 29/08/2021

Conciertos

  • Concert country-folk Jim Tersol & The Dreamers a Castellterçol el 29/08/2021
  • Concert country-folk Jim Tersol & The Dreamers a Castellterçol el 29/08/2021

Ciudad: Castellterçol

Lugar: Centre Espai Escènic De Castellterçol

De domingo 29 agosto 2021, 19:00 h a 20:30 h

Ver descripción del evento
La Banda Jim Tersol & The Dreamers es va fundar durant l'any 2014 amb l'objectiu de vestir els temes compostos pel músic Jim Tersol... Leer más

La Banda Jim Tersol & The Dreamers es va fundar durant l'any 2014 amb l'objectiu de vestir els temes compostos pel músic Jim Tersol amb l'acompanyament de músics del panorama musical del moianès i comarques properes. Música i lletres pròpies però amb influències dylanianes del Folk, del Pop-rock dels 70-80 i del Country americà dels anys 40-50 del segle passat.

Música de vellut blau, sonoritat elegant feta per a un públic exigent al qual li agrada escoltar arranjaments i melodies d'instruments barrejats amb el so americà clàssic d'Austin i de Nashville.

Els Jim Tersol & The Dreamers portem a l'oient o espectador a un món agradable i subtil on es pot perdre en els seus propis sentiments i emocions, ens agrada pensar que el nostre oient es transportarà des del saló de casa seva a un llunyà bar de la ruta 66, on el nostre grup toca i de mica en mica el nostre oient es va fent seves les nostres cançons.

Les nostres melodies vocals sempre són interpretades per veus femenines de primer nivell, amb les que aconseguim colors i paisatges evocadors i intimistes.

Aquest és el primer concert del tour Queen Of Love, un treball en el qual s'incorporen multitud de noves cançons juntament amb altres que ens han acompanyat des del nostre primer disc Dreamcatcher el 2015.

Esperem que us ho passeu tan bé com nosaltres al concert ...


http://www.jimtersolandthedreamers.com

http://facebook.com/jimtersolandthedreamers

https://www.instagram.com/jimtersolandthedreamers/

https://twitter.com/jimtersol/