Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

"CONCERT D'AMOR I DE MORT"

Culturales

  • "CONCERT D'AMOR I DE MORT"

Ciudad: Terrassa

Lugar: Ateneu Terrassenc. Sant Quirze 2. Terrassa

De sábado 2 octubre 2021, 21:30 h a 22:45 h

Ver descripción del evento
sáb. 2 oct.
21:30 h
Finalizado
El primer pecat; l’aprenentatge i la vàlua del reconeixement de la pèrdua; l’amor patern portat al límit o la quotidianitat i la llei... Leer más

El primer pecat; l’aprenentatge i la vàlua del reconeixement de la pèrdua; l’amor patern portat al límit o la quotidianitat i la llei del temps són els eixos d’aquests relats i poemes alhora sublims i esfereïdors. Per intensos i colpidors alhora. Per imprescindibles i a l’ordre del dia. Una èpica de la bellesa de la tragèdia amb petits tocs d’humor.

Relats on l’amor i la mort conflueixen en un únic riu, amb tanta força i passió com la mateixa vida. Amb el suport d’una literatura i uns autors impecables (G.K. Chesterton, Polgar, Aresti, Lizano, Rodoreda, etc.) i el més intens de les tradicions orals on queda absolutament al descobert el més essencial de la vida. Espectacle tendre i emotiu on apareix sempre l’altra cara de la moneda.