Finalizado

Concert de Marcel Casellas i la Cobla dels Sons Essencials + Ball del Samaniat

ver detalle del evento

Lugar: Camp C. Països Catalans

Inicio: 30-10-2021 19:00

Categorias: Danza, Música

La Cobla dels Sons Essencials (una formació de deu músics solistes, capitanejada per Marcel Casellas) oferirà en aquest concert les... Leer más

La Cobla dels Sons Essencials (una formació de deu músics solistes, capitanejada per Marcel Casellas) oferirà en aquest concert les músiques de les Bruixes de Sant Feliu Saserra (compostes pel mateix Casellas l'any 2006). L'actuació seguirà amb un repertori esporogen: rumba, jota, contrapàs i emparentats.


Podrem gaudir del Ball del Samaniat amb la música en directe!

(Veure vídeo del Ball del Samaniat)


La formació de Marcel Casellas ofereix una tímbrica i sonoritat diferent, única: instruments de cobla amb percussions ètniques, veu i molta improvisació. Grans dosis de mediterraneïtat i jazz, ritmes i solos. Els nostres gèneres (contrapàs, sardana, jota, ball pla i rebatut) són el punt de partida per a la fantasia de Sons Essencials i els seus solistes, tots ells grans intèrprets del nostre país, amb un repertori que arrenca de la tradició per arribar a la innovació més sorprenent: instruments de vent de cobla —flabiol, tible, tenora, trompeta, fiscorn— units als de banda —saxos, clarinet, trombó—, sobre una base de guitarra catalana, contrabaix, bateria, percussió mediterrània —espasí, ximbomba, pandero quadrat, castanyoles— i veu solista amb cors.

Integrants:

Marcel Casellas (contrabaix, pandero quadrat i direcció)

Heura Gaya (veu, gralla i percussions)

Jordi Campos (tible, barítona i saxo)

Joan Moliner (flabiol i tamborí)

Pep Moliner (fiscorn)

Toni Rocosa (clarinet i tenora)

Alfons Rojo (guitarra)

Ivó Oller (trompeta)

Xarli Oliver (bateria)

Pere Olivé (percussions)



Las inscripciones estan cerradas.