Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

CONCERT DE NADAL ORFEÓ ATLÀNTIDA

Conciertos

  • CONCERT DE NADAL ORFEÓ ATLÀNTIDA

Ciudad: Barcelona

Lugar: Església Santa Maria de Sants

De domingo 19 diciembre 2021, 18:00 h a 19:30 h

Ver descripción del evento
dom. 19 dic.
18:00 h
Finalizado
Concert de Nadal de l'Orfeó Atlàntida. Hi participen:     Cor Petita Atlàntida - direcció Mar Forner     Cor Jove - direcció Arnau... Leer más

Concert de Nadal de l'Orfeó Atlàntida. Hi participen:

     Cor Petita Atlàntida - direcció Mar Forner

     Cor Jove - direcció Arnau Roura

     Orfeó Atlàntida - direcció Milén P.Panayótov

És necessària la reserva prèvia d’entrades i l’entrada serà gratuïta, taquilla inversa en finalitzar el concert.

Com és costum, cada any l’Orfeó Atlàntida reuneix a totes les seves formacions corals per celebrar les festes de Nadal amb els seus socis i amics.

Enguany ho farà a l’església de Santa Maria de Sants, a qui agraïm de tot cor l’acollida per celebrar aquest concert.

El Cor Petita Atlàntida, format per petits cantaires d’entre 6 i 12 anys i dirigits per la Mar Forner, ens oferiran un recull de Nadales d’arreu i alguna altra peça del seu repertori habitual.

El Cor Jove, format per joves d’entre 14 i 25 anys i dirigits per l’Arnau Roura, ens oferiran un repertori variat, amb obres de Mozart, obres inèdites d’Arnau Roura i un recull de Nadales populars harmonitzades per Salvador Brotons.

L’Orfeó Atlàntida oferirà obres del seu repertori habitual, fragments d’una gran obra que està preparant i les tres formacions cantaran de forma conjunta Nadales per acabar el concert i desitjar bones festes a tothom.