Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Concert familiar: Bufa&Sons

Conciertos, Culturales

  • Concert familiar: Bufa&Sons
  • Concert familiar: Bufa&Sons
  • Concert familiar: Bufa&Sons

Ciudad: Sant Pol de Mar

Lugar: Parc del Litoral

Inicio: jueves 22 julio 2021, 19:00 h

Ver descripción del evento
jue. 22 jul.
19:00 h
Finalizado
Xavi Lozano: Flautes creades, maó, crossa, cadira, roda, ampolla,tubs de reg, oliva, tanca...Format musicalment al món clàssic i de... Leer más

Xavi Lozano: Flautes creades, maó, crossa, cadira, roda, ampolla,tubs de reg, oliva, tanca...Format musicalment al món clàssic i de la cobla, i especialitzaten aeròfons tradicionals, sempre ha estat en contacte amb tottipus de música, de la tradicional a l'experimental passant perfusions de tot tipus.En ràdio i televisió, ha estat presentador i assessor del programad'educació musical "L'Atrapa-sons" del K3. Ha col·laborat ambTV3 (No me la puc treure del cap, Una mà de contes,Col.leccionistes, La Marató,...) i Cuatro (El Hormiguero,Buenafuente,...), Catalunya Ràdio (Tot és molt confús,...), etc.

Guillem Aguilar:
Baixos, mandola, motxelo ("motxo"+"cello"), lapsteel cigar box guitar i pandero quadrat.El seu interès per diferents estils i llenguatges l’ha portat acol·laborar amb músics de jazz, rock, folk, flamenc (Trilok Gurtu,Chambao, Eliseo Parra, Nakani Kanté, entre d'altres)... així coma tocar diferents instruments de corda com el sentir/guinbri, lamandola, el contrabaix, el cigar-box o el "motxelo".

Marc Vila:
Bateria etno-quotidiòfona i kalimbes.La seva recerca s’orienta als instruments de percussió provinentsde cultrues diverses i als objectes que poden esdevenir musicals,apropant-los i experimentant la seva complementarietat entreells i en diferents estils musicals.Cal destacar també el seu apropament a la poesia i el circ. És membre de la companyia Los Galindos, amb qui presentainternacionalment l'espectacle Maiurta.

Els artistes:
Els membres de Bufa&Sons tenen una carrera professional excepcionalde més de 20 anys d'experiència en l'àmbit de les Músiques del Món.Han col·laborat amb una extensa varietat d'artistes i bandes, des dela música tradicional a l'experimental.Algunes col·laboracions destacades:Maria del Mar Bonet, Chambao, Silvia Pérez-Cruz, Carles Santos,La Fura dels Baus, Lidia Pujol, Miquel Gil, Eliseo Parra, GinesaOrtega, Trilok Gurtu, Jorge Drexler, Kepa Junquera, Misirli AhmedAmine & Hamsa, Mediterranean Sao Paulo Orchestra, Los Galindos,La Shica, Coetus... i un llarg etcetera.