Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

CONCERT IRENE COLMENERO i ANDREU DEXEUS

Música

  • CONCERT IRENE COLMENERO i ANDREU DEXEUS

Ciudad: Castellví de Rosanes

Lugar: C/ Sant Llorenç de Morunys, 6 Castellvi de Rosanes

De sábado 18 septiembre 2021, 18:30 h a 19:45 h

Ver descripción del evento
sáb. 18 sept.
18:30 h
Finalizado
En el marc de la Festa Major Petita de Sant MIquel de Castellví de Rosanes, IRENE COLMENERO (Cambrils) participant de La Voz Kids i... Leer más

En el marc de la Festa Major Petita de Sant MIquel de Castellví de Rosanes, IRENE COLMENERO (Cambrils) participant de La Voz Kids i Got Talent entre d'altres programes, acompanyada per ANDREU DEXEUS al teclat ens oferian un repertori de cançons Pop i Soul, per totes les edats.


AVISO DEL ORGANIZADOR:

Es podra reservar un màxim de 6 entrades.

L'entrada de públic es farà a partir de 20 minuts abans de l'inici de l'actuació.

Totes les localitats que no estiguin ocupades a l'hora de l'inici de l'actuació quedaran a disposició de l'organització.

Es obligatori l'ús de mascareta, mantenir la distància de 1,5 metres i l'ús d'hidrogel.

No es podra menjar, ni beure ni fumar un cop s'accedir al recinte.

Si creieu que podeu tenir simptomes de COVID 19 o heu estat en contacte amb algú diagnosticat de la malaltia no vingueu a l'activitat.

Si finalment no podeu venir a l'activitat retorneu les entrades perquè algu altre les pugui tenir, Aqui trobareu informació de com fer-ho.