Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Concert jove de FM: Flashy Ice Cream i Cronopios

Conciertos, Fiestas

  • Concert jove de FM: Flashy Ice Cream i Cronopios
  • Concert jove de FM: Flashy Ice Cream i Cronopios

Ciudad: Bigues i Riells

Lugar: Plaça Miquel Bosch

De viernes 25 junio 2021, 21:00 h a sábado 26 junio 2021, 0:45 h

Ver descripción del evento
vie. 25 jun.
21:00 h
Finalizado
El Col·lectiu JB organitza un vespre de concerts per a joves, en què es podrà gaudir de la música de Falshy Ice Cream, de Cronopios... Leer más

El Col·lectiu JB organitza un vespre de concerts per a joves, en què es podrà gaudir de la música de Falshy Ice Cream, de Cronopios i de DJ's locals, en format terrasseta d'estiu.

Hi col·labora: Col·lectiu JB

NORMATIVA DE RESERVA I OCUPACIÓ DE TAULES DE LA PLAÇA DE MIQUEL BOSCH PELS ACTES DE LA FESTA MAJOR DE BIGUES 2021

· La Plaça de Miquel Bosch estarà muntada amb taules i cadires i comptarà amb servei de Biguerraques (servei de bar) del 24 al 27 de juny.

· La distribució de les taules i cadires podrà ser alterada en funció de les disposicions de les autoritats sanitàries o d’altres necessitats que es puguin presentar.

· ATENCIÓ: La reserva de la taula es mantindrà fins a les 21.15 hores ,si arribeu més tard us exposeu a perdre la reserva de la taula.

· Reserveu una taula ocupant més de la meitat del seu aforament, per tal d’aprofitar al màxim la capacitat de la plaça. Amb l’objectiu d’optimitzar els aforaments dels esdeveniments l’organització us podrà reubicar, en cas de no ocupar la totalitat de la taula.

· Reserveu amb membres del vostre grup de convivència.

· Si al final no podeu venir, anul·leu la reserva amb el màxim temps d’antelació possible. L’espai és limitat i hi ha gent que pot quedar-ne fora.

· Si no s’ha exhaurit l’aforament podreu accedir a l’espectacle inscrivint-vos a l’accés de la plaça.

· Porteu l’entrada per accedir a l’espectacle.

· Si durant l’espectacle sortiu de la plaça, no us guardarem la taula. En cas que faci falta, la cedirem a qui se n’hagi quedat sense. Només la mantindreu si es queda algú del grup ocupant-la. No obstant això, si sortiu repetidament el personal de seguretat us impedirà l’accés.

· No es poden entrar begudes a la plaça. El personal de control de porta revisarà bosses de mà i motxilles per fer la comprovació.

· A la plaça hi haurà servei de bar a les Biguerraques: no es podrà consumir a la barra, caldrà anar a buscar la consumició amb el mínim de persones possible per taula per evitar aglomeracions.

· La mascareta serà obligatòria per accedir al recinte, caldrà mantenir una bona higiene de mans en tot moment i respectar la distància de seguretat.

Aforament limitat.

Si teniu algun problema amb l'inscripció, podeu trucar al tel: 637479534, de dilluns a divendres, de 10:00 a 13:00h

La programació podrà quedar alterada o anul·lada segons sigui l'evolució de la COVID-19 i les directrius o recomanacions que estableixin les autoritats sanitàries.