Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

CONCERT JOVE - SENSE SAL - TRIBADE

Música

  • CONCERT JOVE - SENSE SAL - TRIBADE
  • CONCERT JOVE - SENSE SAL - TRIBADE

Ciudad: Canet de Mar

Lugar: Pistes Institut Lluís Domènech i Montaner

Inicio: sábado 26 junio 2021, 22:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 26 jun.
22:00 h
Finalizado
. obertura de portes: 21:15. concert Sense Sal:   22:00. concert Tribade: 23:30Cada entrada és per a dues persones Entrada única per... Leer más
  • . obertura de portes: 21:15
  • . concert Sense Sal:   22:00
  • . concert Tribade: 23:30
  • Cada entrada és per a dues persones

  • Entrada única per a les dues actuacions.

Informació - Sense Sal és un grup de pop-flok format per vuit amics de Terrassa i voltants. El grup va ser creat un d’aquells dies tristos i avorrits d’hivern del 2009 per dos germans, l’Ignasi Cabanes (guitarra, ukelele, acordió i veus) i en Martí Cabanes (ukelele, guitarra i veu principal). Ben aviat se’ls va afegir l’Albert Bach, marcant el ritme a la bateria, la Cristina Martínez com a teclista, en Salvador Cañadell com a baixista, en Pep Tormos com a trompetista, l’Ana Moya com a violinista i l’Alícia Rey com a guitarrista i cantant.

Informació - Tribade és un trio de música rap combativa, format a Barcelona per les cantants Bittah, Masiva Lulla i el punxadiscos Big Mark, amb el propòsit d'empoderar-se i fer crítica social. Fan servir ritmes de flamenc, afrotrap i reggaeton, i les seves lletres versen sobre drets LGTB, activisme antifeixista, gordofòbia, capacitisme, especisme, gènere fluid i contra la precarietat d'una societat plena de privilegis masculins.

#CULTURA SEGURA