Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Concert LITUS amb QUARTET BROSSA. 70è Aniversari de l'estrena de la pel·lícula rodada a Tossa de Mar "Pandora i l'holandès errant"

Culturales, Música

 • Concert LITUS amb QUARTET BROSSA. 70è Aniversari de l'estrena de la pel·lícula rodada a Tossa de Mar  "Pandora i l'holandès errant"
 • Concert LITUS amb QUARTET BROSSA. 70è Aniversari de l'estrena de la pel·lícula rodada a Tossa de Mar  "Pandora i l'holandès errant"
 • Concert LITUS amb QUARTET BROSSA. 70è Aniversari de l'estrena de la pel·lícula rodada a Tossa de Mar  "Pandora i l'holandès errant"

Ciudad: Tossa de Mar

Lugar: Església Vella de Sant Vicenç, Vila Vella

De viernes 13 agosto 2021, 22:00 h a 23:20 h

Ver descripción del evento
vie. 13 ago.
22:00 h
Finalizado
Litus torna a Tossa acompanyat pel Quartet Brossa per presentar el seu nou disc. "HABLO TU IDIOMA PERO NO LO ENTIENDO ". I ho fa en... Leer más

Litus torna a Tossa acompanyat pel Quartet Brossa per presentar el seu nou disc. "HABLO TU IDIOMA PERO NO LO ENTIENDO ". 

I ho fa en un marc incomparable, l'Església Vella de Sant Vicenç i dins dels actes per a la commemoració del 70è aniversari de l'estrena de la pel·lícula "Pandora i l'holandès errant"que va dur l'estrella de Hollywood Ava Gardner a la Vila de Tossa.

Litus arrencà la seva carrera en solitari amb el seu primer Àlbum “Al Sur del Cielo” que comptà amb dues candidatures als Premis Goya 2008-2009 (millor cançó i millor música original) pel tema "Al Sur del Cielo" de la pel·lícula "Carlitos y el campo de los sueños" (Globomedia, 2008).  

Al 2010 i quasi de manera simultània estrena “Si tiene que llover que nieve” i “Maleta de Pedres”. Al 2011 va optar a dues candidatures als Premis Enderrock a la categoría de cançó d´autor com a millor àlbum i millor cançó, i una nominació com a millor disc de l'any a Radio 4 (2010). També forma part de la banda de Paul Carrack a la guitarra i als cors des de fa 6 anys en les seves gires per la Península.

Al 2011 es va traslladar a Madrid, on va crear la seva nova banda amb qui va gravar el seu quart disc "Autoreverse".

Després de 70 concerts per la Península i Veneçuela amb la gira d' "Autoreverse" edita al 2015 el seu nou  disc "Miércoles 14".

Al 2016 comença a tocar i cantar amb la banda del programa d'Andreu Buenafuente "Late Motiv" al  Canal 0#.

Paralel·lament, composa la música i actúa a l'obra de teatre "La puerta de al lado", dirigida per Sergio Peris Mencheta i protagonitzada por Pablo Chiapella i Sílvia Marsó. Al 2018 arrenca com a director musical, compositor i actor de l'obra “Lehman Trilogy” de Sergio Peris-Mencheta.  

Dins el seu disc trobem Ava Gardner ,una cançó que parla de la nostalgia ben portada. De desamors superats. De plomes a l'equipatge. 

Litus, va viure a Tossa unes temporades mentre cantava per les nits al Tahití. Per a ell Tossa ha estat sempre un poble inspirador.