Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

CONCERT ORQUESTRA COSTA BRAVA

Música

  • CONCERT ORQUESTRA COSTA BRAVA
  • CONCERT ORQUESTRA COSTA BRAVA

Ciudad: Palma de Cervelló, La

Lugar: Teatre de l'Aliança Palmarenca

De domingo 15 mayo 2022, 18:30 h a 20:30 h

Ver descripción del evento
dom. 15 may.
18:30 h
Finalizado
ORQUESTRA COSTA BRAVA:Una de les orquestres més antigues i afamades del nostre país.El concert és és la part més completa i complexa... Leer más

ORQUESTRA COSTA BRAVA:

Una de les orquestres més antigues i afamades del nostre país.

El concert és és la part més completa i complexa del seu espectacle, i aconsegueixen una unió perfecta entre música i escenografia, sense descuidar cap dels aspectes indispensables com són música, dansa i vestuari.

Ens conviden a fer un viatge arreu de diferents països, músiques, danses i estils; un viatge en el que podrem gaudir de tot tipus d´estils; des del musical, l´òpera, la revista..

Finalitzem el nostre viatge a Catalunya amb una selecció de música catalana, retent homenatge a artistes i/o autors catalans; el concert acabarà amb la música característica de la nostra terra, la sardana i amb himnes catalans que no poden faltar a la nostra cita.

Any rere any treballen per oferir un espectacle variat i de qualitat, renovant tot el repertori cada nova temporada.
Sens dubte, el concert de la Costa Brava és l’espectacle més complet del món de la orquestra