Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Concert "Peregrinaje"

Música

  • Concert "Peregrinaje"

Ciudad: Sant Esteve de Palautordera

Lugar: Les Escoles Velles

De sábado 18 mayo 2024, 20:00 h a 21:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 18 may.
20:00 h
Finalizado
Dissabte 18 de maig a les 20h tindrem el plaer de presenciar el concert "peregrinaje", que porta per títol el mateix que el documental... Leer más

Dissabte 18 de maig a les 20h tindrem el plaer de presenciar el concert "peregrinaje", que porta per títol el mateix que el documental del seu autor.

El documental "Peregrinaje" és un documental de música de carrer que recull el meu viatge d'Espanya a Armènia, documentant artistes de carrer a cadascun dels països que vaig visitar. Combinant la meva passió per la música i la narració, em vaig submergir en el vibrant món de l'art de carrer, mostrant els diversos talents i les perspectives úniques d'aquests artistes. A través de visuals captivadores i entrevistes íntimes, el documental aprofundeix en els seus processos creatius, les lluites i les influències culturals que configuren el seu art. Durant el camí, també vaig compartir les meves pròpies experiències com a músic de carrer, creant produccions musicals inspirades en cada lloc. "Peregrinaje" ofereix una exploració convincent del poder de l'art de carrer com a forma d'expressió i d'intercanvi cultural, unint fronteres i connectant persones.

Jairo Enrique Benítez Habib

Aquí podeu accedir al documental, Spotify i a la seva web:

https://linktr.ee/peregrinaje2022