Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Conferència "Aprenentatges i reptes d'ençà l'1 d'octubre", a càrrec de Jordi Turull

Culturales

  • Conferència "Aprenentatges i reptes d'ençà l'1 d'octubre", a càrrec de Jordi Turull

Ciudad: Franqueses del Vallès, Les

Lugar: Sala d'Actes Can Ribas

De sábado 11 septiembre 2021, 10:30 h a 11:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 11 sept.
10:30 h
Finalizado
Conferència de Jordi Turull "Aprenentatges i reptes d'ençà l'1 d'octubre"Jordi Turull (Parets, 1966) és llicenciat en dret. Vinculat... Leer más

Conferència de Jordi Turull "Aprenentatges i reptes d'ençà l'1 d'octubre"

Jordi Turull (Parets, 1966) és llicenciat en dret. Vinculat a la política des de molt jove dins de l'àmbit local, Turull ha exercit com a diputat del Parlament de Catalunya entre els anys 2004 i 2018. Es tracta d'un dels polítics independentistes empresonats pels fets de l'1 d'Octubre acusat de sedició i malversació. Aquestes acusacions li han suposat una pena de 12 anys de presó, dels quals n'ha complert 3 anys i quatre mesos. Després de 1.220 dies de ser empresonat, Turull va sortir de Lledoners el 22 de juny d'aquest any amb la resta de polítics i polítiques indultats/des. La pena, però, també suposa una inhabilitació de 12 anys, per tant Jordi Turull no podrà ocupar cap càrrec públic fins al juliol de 2030.