Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Conferència “El judici de la meva vida”, a càrrec de Jordi Pina (advocat)

Otros, Culturales

  • Conferència “El judici de la meva vida”, a càrrec de Jordi Pina (advocat)

Ciudad: Ametlla del Vallès, L'

Lugar: Sala Teatre

De jueves 15 octubre 2020, 19:00 h a 21:00 h

Ver descripción del evento
jue. 15 oct.
19:00 h
Finalizado
Jordi Pina, advocat ben conegut per haver-se encarregat de la defensa de Jordi Sánchez, Josep Rull i Jordi Turull durant el judici... Leer más

Jordi Pina, advocat ben conegut per haver-se encarregat de la defensa de Jordi Sánchez, Josep Rull i Jordi Turull durant el judici als dirigents i activistes independentistes al Tribunal Suprem, ens explicarà la seva experiencia durant aquell transcendental procés de tan nefastes conseqüències, sobretot, per als que van resultar-ne condemnats i per a les seves famílies, però també per a la salut de la democràcia a l’Estat Espanyol i per a la llibertat dels catalans.

Durant l’acte, després de les seves paraules, el públic assistent, com sempre, tindrà  l’oportunitat d’interpel·lar el ponent per plantejar-li les preguntes i inquietuds que cadascú consideri oportunes.