Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Contrallum

Música, Teatro

  • Contrallum
  • Contrallum

Ciudad: Sant Quirze del Vallès

Lugar: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De viernes 2 diciembre 2022, 19:00 h a 20:30 h

Ver descripción del evento
vie. 2 dic.
19:00 h
Finalizado
L'espectacle és un homenatge a la lluita incansable de la dona i a totes aquelles que generació rere generació han obert, a través... Leer más

L'espectacle és un homenatge a la lluita incansable de la dona i a totes aquelles que generació rere generació han obert, a través de la veu, camins de llibertat.

La música popular ha estat, al llarg dels anys, recol·lectada i classificada per homes blancs amb prou poder adquisitiu per dedicar-se a aquesta tasca. Sempre ha existit la predominança de la visió masculina sobre el saber. Aquesta premissa és la que incentiva Contrallum a mostrar la perspectiva de la dona i donar veu al seu paper protagonista a l’hora de generar i perpetuar el contingut i el fer musical.

Relata la història d'una àvia i la seva neta a través d'escenes teatralitzades i cançons populars que tenen un missatge explícit en referència a la feminitat i l'experiència de la dona al llarg dels segles.

És una proposta apta per tots els públics que inclou teatre, efectes audiovisuals, cultura popular, reivindicació, història musical, cant i música, patrimoni i tradició.


Amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Institut Català de les Dones.

Organitzador: Servei de Drets Civils i Gènere. Espai Maria-Mercè Marçal

Aforament limitat. Obrirem portes a les 18:30h.