Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Coral Crescendo, Cor de Ponent i Orquestra Camerata Da Capo

Música

  • Coral Crescendo, Cor de Ponent i Orquestra Camerata Da Capo

Ciudad: Sant Feliu de Llobregat

Lugar: Auditori Palau Falguera

De domingo 11 junio 2023, 18:30 h a 19:30 h

Ver descripción del evento
En motiu del 20è aniversari, la Coral Crescendo de l’Ateneu Santfeliuenc presenta el Glòria de Vivaldi el proper 11 de juny a la tarda... Leer más

En motiu del 20è aniversari, la Coral Crescendo de l’Ateneu Santfeliuenc presenta el Glòria de Vivaldi el proper 11 de juny a la tarda a l'Auditori Palau Falguera.

El concert comptarà amb la participació del Cor de Ponent i l’Orquestra Camerata Da Capo en una vetllada que, a més a més del Glòria de Vivaldi, constarà de música de Haendel i de Mozart.

Si bé el Glòria és una obra que la Crescendo ja havia interpretat, aquesta ocasió no n’és una qualsevol. Per una banda celebra un recorregut important amb el 20è aniversari, però, a més, representa el primer projecte amb orquestra després d’una època tan difícil pel món coral com ha estat la pandèmia. A això s’uneix la col·laboració per primera vegada amb el Cor de Ponent i la Camerata Da Capo que demostra que en els 20 anys de trajectòria d’aquesta coral de l’Ateneu Santfeliuenc, la vitalitat i les ganes de compartir música romanen com als inicis!