Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

COSES QUE DÈIEM AVUI

Teatro

  • COSES QUE DÈIEM AVUI

Ciudad: Badalona

Lugar: Círcol Catòlic

Inicio: sábado 20 noviembre 2021, 21:00 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
sáb. 20 nov.
21:00 h
Finalizado
dom. 21 nov.
19:00 h
Finalizado
“Coses que dèiem avui” és el títol d’una cançó dels Beatles i també d’aquest espectacle, que recull tres peces breus, inèdites, de... Leer más

“Coses que dèiem avui” és el títol d’una cançó dels Beatles i també d’aquest espectacle, que recull tres peces breus, inèdites, de LaBute: “Helter Skelter”, “Romance” i “Les Fúries”.

A “Helter Skelter”, una parella sopa en un restaurant ‘chic’ i encantador. Tot sembla anar bé fins que ens assabentem que ella ha descobert que el seu marit li és infidel. A “Romance”, dos personatges que havien mantingut una relació de parella ja fa algun temps es retroben després d’anys de no veure’s. Finalment, a “Les Fúries”, la Paula cita en Jimmy per explicar-li la seva decisió de deixar-ho córrer, però les coses es compliquen quan en Jimmy s’hi presenta amb la seva germana, una germana força especial.

Tres peces breus. Tres situacions íntimes, tenses, delicades o decididament violentes sotmeses a una incòmoda exposició pública.