Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Criatures - Crims

Familiar, Teatro

  • Criatures - Crims

Ciudad: Sant Quirze del Vallès

Lugar: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De domingo 22 mayo 2022, 18:00 h a 19:30 h

Ver descripción del evento
dom. 22 may.
18:00 h
Finalizado
Escola de Teatre de l'Espai d'Arts Escèniques de Sant Quirze Presentació de les obres del curs 2021-22Grup T1 dimecres CriaturesCriatures... Leer más

Escola de Teatre de l'Espai d'Arts Escèniques de Sant Quirze 

Presentació de les obres del curs 2021-22

Grup T1 dimecres Criatures

  • Criatures proposa una visió àcida i insolent de la infància i, per extensió, de l'adultesa. T de Teatre volen riure's de les situacions més difícils: mares que odien els fills o decideixen utilitzar-los per superar els seus traumes, nens perduts en un món que no entenen i desconcertats pels vicis i pecats de la societat en què viuen. Escenes que mostren la terrible distància que separa, de vegades, els grans dels petits.

Grup Mc Pitillo Crims 

  • “De petit col·leccionava cromos i botons, més tard em vaig aficionar a reunir llaunes buides de cervesa i sobrets de sucre de totes les cafeteries on prenia cafè. Més tard van ser segells i monedes, fins que vaig comprendre que col·leccionar segells era una pèrdua avorridíssima de temps. Aleshores vaig prendre la decisió que la meva col·lecció d’assassinats seria tan original com cap altra”.

Per responsabilitat, agafeu només les entrades que hagueu de fer servir. A l'acabar l'espectacle es farà taquilla inversa.