Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

12 Cuerdas a Terrassa

Conciertos, Música

  • 12 Cuerdas a Terrassa

Ciudad: Terrassa

Lugar: Nova Jazz Cava | passatge de Tete Montuliu, 24

De domingo 21 marzo 2021, 20:00 h a lunes 22 marzo 2021, 15:00 h

Ver descripción del evento
dom. 21 mar.
20:00 h
Finalizado
Diumenge 21 de març de 2021 a les 20 h. Nova Jazz Cava 12 CUERDAS Taquilla 12€ / Anticipada 10€ 12Cuerdas és el duo musical de Víctor... Leer más

Diumenge 21 de març de 2021 a les 20 h. Nova Jazz Cava

12 CUERDAS

Taquilla 12€ / Anticipada 10€

12Cuerdas és el duo musical de Víctor Martínez i Rubén Lorente, dos amics de tota la vida que s’uneixen per compartir, improvisar i fusionar música. Ambdós músics tenen una dilatada experiència tocant en directe i gravant discos amb altres artistes com D’Callaos o Sandra Bautista.

Després de molts concerts i treball presenten el seu primer disc autoeditat. Amb una producció molt cuidada i unes col•laboracions de luxe, aquest disc reflexa fidelment el seu so, el seu estil i la seva forma d’entendre la música. Trobem nou temes instrumentals que es mouen entre el flamenc i el jazz. Composicions pròpies i versions de músics que admiren (Paco de Lucía, Lennon/McCartney, Chucho Valdés o Michel Camilo entre d’altres) conviuen perfectament en aquest disc ple de matisos i energia.

Tant al disc com en directe, 12Cuerdas es vesteix de gala amb la col•laboració especial de Xavi Castillo al baix elèctric i de Sergio Martín a la bateria i percussió.

Víctor Martínez Guitarra Elèctrica

Rubén Lorente Guitarra Flamenca

Col•laboració:

Xavi Castillo Baix Elèctric

Sergio Martín Bateria i Percussió