Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Cultura Popular als Ateneus - Banda Simfònica Roquetes - Nou Barris de Barcelona

Música

  • Cultura Popular als Ateneus - Banda Simfònica Roquetes - Nou Barris de Barcelona
  • Cultura Popular als Ateneus - Banda Simfònica Roquetes - Nou Barris de Barcelona
  • Cultura Popular als Ateneus - Banda Simfònica Roquetes - Nou Barris de Barcelona

Ciudad: Barcelona

Lugar: C/Feliu i Codina, 7

Inicio: martes 27 diciembre 2022, 20:00 h

Ver descripción del evento
mar. 27 dic.
20:00 h
Finalizado
Dins del cicle Cultura Popular als Ateneus, que organitza l'Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració de la Federació d'Ateneus... Leer más

Dins del cicle Cultura Popular als Ateneus, que organitza l'Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració de la Federació d'Ateneus de Catalunya i la Xarxa de Teatres d'Ateneus de Catalunya, a Lluïsos d'Horta us presentem la BANDA SIMFÒNICA ROQUETES - NOU BARRIS DE BARCELONA, que ens interpretarà el Concert de Nadal.

La Banda Simfònica Roquetes de Nou Barris, creada dins l’Agrupació Sardanista l’Ideal de Clavé de les Roquetes, va fer el primer concert públic el juliol del 1989. Però la banda s’havia començat a gestar el 1987, amb membres de les dues escoles de música del districte, del Conservatori Municipal i d’alguns grups musicals de la ciutat.

Des que va ser fundada, ha fet més de set-centes actuacions a Barcelona i en un gran nombre de localitats catalanes, on ha portat concerts i cercaviles, i ha participat en rues i trobades de cultura popular. També ha actuat a la resta de l’estat espanyol i en algunes ciutats europees. L’any 2008 va viatjar fins a Pequín per tocar amb motiu dels Jocs Olímpics.

La Banda Simfònica Roquetes de Nou Barris té set treballs discogràfics enregistrats, que recullen una àmplia varietat d’estils musicals.