Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

CURS D'INTERPRETACIÓ al Centre

Teatro

  • CURS D'INTERPRETACIÓ al Centre

Ciudad: Arenys de Munt

Lugar: Sala Gran del Centre d'Arenys de Munt

Inicio: lunes 9 enero 2023, 20:00 h

Ver descripción del evento
lun. 9 ene.
20:00 h
Finalizado
A partir d'aquest gener posarem en marxa un curs anual de teatre, amb l'objectiu d'apropar el teatre en totes les seves vessants a... Leer más

A partir d'aquest gener posarem en marxa un curs anual de teatre, amb l'objectiu d'apropar el teatre en totes les seves vessants a persones a partir de setze anys que poden o no haver tingut contacte amb el teatre abans.

Coneixerem el món de les arts escèniques i totes les mans que hi treballen. Entendrem valors com el compromís, l'escolta i el treball en equip per a generar una peça. Aprendre tècnica d'interpretació, de veu, d'expressió corporal i de creació sense cap més pressió que la de passar-ho bé en un entorn segur, lúdic i d'experimentació. Coneixerem diferents tipus de textos, llenguatges, història teatral i dramàtica i fomentarem l'hàbit d'anar al teatre, conèixer noves sales, companyies, festivals, etc. i començar a generar una mirada crítica cap aquests.

El nou curs de teatre per a adults del Centre és l'oportunitat per a totes aquelles persones que no s'han llençat al mar de la interpretació sigui per respecte o per falta d'oportunitats.

Ens veiem a la sala d'assaig!


**L'horari es decidirà en funció del grup. Dimarts o dijous al vespre.