Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Curvy Crew

Cine

  • Curvy Crew

Ciudad: Barcelona

Lugar: C/Feliu i Codina, 7

Inicio: viernes 11 marzo 2022, 20:30 h

Ver descripción del evento
vie. 11 mar.
20:30 h
Finalizado
#LluïsosCinema presenta DocsBarcelona DEL MES. El documental de febrer és CURVY CREW d'Ida Joglar (2021 - 90 min. VO en anglès, subtitulada... Leer más

#LluïsosCinema presenta DocsBarcelona DEL MES. El documental de febrer és CURVY CREW d'Ida Joglar (2021 - 90 min. VO en anglès, subtitulada en català. Producció: Estats Units. Títol original: Kili Big).

Caminar per trencar estereotips.

La primera vegada que Christa va pujar al Kilimanjaro (Tanzània) va ser el més difícil que havia fet mai: se sentia fora de lloc, massa lenta i, en definitiva, massa grassa. En aquell moment no va aconseguir arribar al cim. Anys després va decidir acabar el que havia començat. Aquesta vegada acompanyada d’un grup de vint dones de talla gran decidides a conquistar el cim d'Àfrica. A totes, sempre se'ls ha dit que el seu cos les limita i que pujar muntanyes no està fet per a elles. Amb aquesta història plena de sororitat, les autoproclamades Curvy Kili Crew s’enfrontaran a un repte que a elles mateixes els sembla impossible d’aconseguir.

Aquest és un documental que trenca amb els estereotips i posa davant d'un mirall la pressió social i el repte de l’autoacceptació que pateixen les persones amb un cos no normatiu a través d'entrevistes íntimes i dosis d’humor.