Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Dani Karaban

Cine

  • Dani Karaban

Ciudad: Barcelona

Lugar: C/Feliu i Codina, 7

Inicio: viernes 25 junio 2021, 20:30 h

Ver descripción del evento
vie. 25 jun.
20:30 h
Finalizado
#LluïsosCinema presenta DocsBarcelona DEL MES. El documental de juny es Dani Karaban de Barak Heymann (2020 - 66 min. VO en hebreu,... Leer más

#LluïsosCinema presenta DocsBarcelona DEL MES. El documental de juny es Dani Karaban de Barak Heymann (2020 - 66 min. VO en hebreu, anglès, francès i italià, subtitulada en català. Producció: Israel i Polònia. Títol original: High Maintenance – The Life and Work of Dani Karavan).

Un viatge fascinant per la vida d’un artista irreverent i carismàtic, reconegut arreu del món per transformar l’espai públic amb instal·lacions monumentals.

“El meu art és polític. Has sentit a parlar del Guernica?”, així es presenta Dani Karavan davant la càmera. I transcorreguts uns minuts d’aquesta conversa inicial, Karavan ens regala un primer tast del seu mal geni. A punt de fer 90 anys, i famós arreu del món per transformar l’espai públic amb instal·lacions monumentals, l’artista israelià s’enfada en veure la deixadesa de les institucions per mantenir el seu llegat artístic en bon estat.