Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Dansa: "Parallel Ways"

Danza

  • Dansa: "Parallel Ways"

Ciudad: Barcelona

Lugar: Centre Moral de Gràcia

De sábado 26 febrero 2022, 20:00 h a 21:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 26 feb.
20:00 h
Finalizado
PARALLEL WAYS per FUSE by Messcellany i Homeland Dance Company: per primer cop al Centre podrem gaudir de dansa, en un format novedós... Leer más

PARALLEL WAYS per FUSE by Messcellany i Homeland Dance Company: per primer cop al Centre podrem gaudir de dansa, en un format novedós amb multimèdia. PARALLEL WAYS és una peça formada per coreografies que interactuen amb un gran fons digital en moviment, i expliquen la idea de la subjectivitat amb què discernim el positiu del negatiu, i de com la presa de decisions afecta al desenvolupament de la personalitat. Aquest treball multidisciplinar d'art i tècnica ha estat recolzat per entitats com la Universitat Politècnica de Catalunya, Clúster Audiovisual de Catalunya, Teatre Principal de Terrassa, Onda Cero i Dansa Metropolitana. Ha estat agradant a audiències des d'infantils a adultes, que gaudeixen d'aquesta combinació visual tan atractiva i propera a les noves tendències, però sense perdre l'essència de les arts escèniques clàssiques. L'equip està format per joves artistes multidisciplinars catalans i estrangers, essent la seva primera gran producció amb la que ja han pogut fer gira per Catalunya.

No t'ho pots perdre!