Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

De Vacas

Culturales, Música

  • De Vacas

Ciudad: Castelldefels

Lugar: Teatre Plaza

Inicio: viernes 18 marzo 2022, 20:00 h

Ver descripción del evento
vie. 18 mar.
20:00 h
Finalizado
Preu: 12,60 €Lloc: Teatre Plaza Durada espectacle: 75 minuts Interpretació: Paula Romero, Inés Salvadó, Faia Diaz, acompanyades... Leer más

Preu: 12,60 €

Lloc: Teatre Plaza

Durada espectacle: 75 minuts

Interpretació: Paula Romero, Inés Salvadó, Faia Diaz, acompanyades a la guitarra per Guillermo Fernández

Descripció: Després del seu primer Holiday Tour, presentat en 2016, acaben de recórrer teatres i places amb el seu últim espectacle, el Vacanal Tour 2019. Una cerimònia, unes noces oficials amb el públic per a la qual van renovar corones, alpaques, vestits i repertori. Unit als grans èxits com “Amodiño” o el “ Noite e dia”, sorgeixen nous temes que també responen a noves inquietuds musicals, tal és el cas de “Anillo pa cuando” o “Rexurdimente”, dels quals també van realitzar videoclips, un altre dels seus punts forts, ja que aconsegueixen milers de visualitzacions a Internet.

Càlides harmonies i acolorida guitarra, sumades al so del matraquillo quan es necessita, llums i una cuidada posada en escena. Continuen demostrant el seu amor per autors gallecs com Marta Sánchez, Rosalía de Castro o Enrique Igrexas, i aprofundeixen en temes socials com la cançó “Esmegma” o la seva pròpia composició “Tetas ao ar María de la Mar”