Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Delicatessen Musiquem Lleida! - Sporadik Brass

Conciertos, Música

  • Delicatessen Musiquem Lleida! - Sporadik Brass

Ciudad: Lleida

Lugar: Seu Vella

De domingo 4 octubre 2020, 19:00 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
Aquest sextet de metall, que va néixer fa 12 anys a Lleida, és l’evolució dels músics que formaven part del Lleida Brass Quintet, incorporant... Leer más

Aquest sextet de metall, que va néixer fa 12 anys a Lleida, és l’evolució dels músics que formaven part del Lleida Brass Quintet, incorporant de forma estable la percussió al seu repertori. Actualment, els seus components són professors del Conservatori Municipal de Música de Lleida i del Conservatori Municipal de Música de Cervera (tots membres de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida).


Han actuat a l’estranger, on també han impartit cursos per a músics de vent-metall. Durant el 2019, el quintet va treballar al projecte Apropa Cultura, promocionat per la Generalitat de Catalunya, realitzant tallers de musicoteràpia en els quals van participar associacions que atenen persones amb diversitat funcional i afectats d'Alzheimer.Prevenció Covid-19:

  • Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garantir la seguretat del públic.
  • L'ús de la mascareta serà obligatori.
  • Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte. 
  • Es recomana portar l'entrada al mòbil.