Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

DÉU MEU!

Teatro

  • DÉU MEU!

Ciudad: Llorenç del Penedès

Lugar: El Centre

De domingo 9 abril 2023, 21:00 h a 22:00 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
dom. 9 abr.
21:00 h
Finalizado
sáb. 15 abr.
21:00 h
Finalizado
Aquest any, el grup de teatre d'El Centre presenta l'obra de Teatre: “Déu meu!” dirigida per Domènec Miquel Ribas. L'obra compta amb... Leer más

Aquest any, el grup de teatre d'El Centre presenta l'obra de Teatre: “Déu meu!” dirigida per Domènec Miquel Ribas. L'obra compta amb tres esqueixos que et faran passar una molt bona estona.

Si alguna vegada heu estat ingressats en un hospital segurament haureu desconfiat del personal d'infermeria sospitós, ja que no sabeu si ve a curar-vos o a fer alguna cosa pitjor...

I què m’heu de dir de les amistats perilloses? Possiblement haureu conviscut amb amics o amigues que no saps mai per on et sortiran.

També és curiosa la dèria d’algunes persones que se senten atretes per la mirada de la santedat i tenen pressa per aconseguir-la.

De tota aquesta barreja de malalts, amistats i sants ha sorgit un espectacle que ens farà passar una bona estona. Ja sabem que tot plegat és la vida, però també sabem que la vida és pur teatre!

El dia de Pasqua i el dissabte següent a la sala gran d’El Centre.

És una de les cites imprescindibles de l’any.

Us hi esperem!