Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

DIVENDRES DE CINE amb EL TESORO

Cine, Culturales

  • DIVENDRES DE CINE amb EL TESORO

Ciudad: Badalona

Lugar: El Círcol

Inicio: viernes 13 noviembre 2020, 19:00 h

Ver descripción del evento
vie. 13 nov.
19:00 h
Finalizado
Cicle AVARÍCIACINEFÒRUM EN LÍNIA: reserva la teva butaca i gaudeix-lo des de casa.EL TESORO (2015) de Corneliu PorumboiuSota l'aparença... Leer más

Cicle AVARÍCIA

CINEFÒRUM EN LÍNIA: reserva la teva butaca i gaudeix-lo des de casa.

EL TESORO (2015) de Corneliu Porumboiu

Sota l'aparença d'un petit conte, "El Tesoro" representa tot un país (Romania) i les múltiples capes que conformen la seva història. En principi assistim al procés de cerca i desenterrament d'un tresor en un jardí, però en realitat l'aventura no prové tant del pic i la pala, sinó de les trobades entre els personatges. Diversos representants de les possibles maneres en què un pot enfrontar-se a la vida.

- 2015 Guanyador del premi Un cert talent de la secció Una certa mirada de Cannes
- Guanyador de 5 premis internacionals.

COL·LOQUI POSTERIOR AMB EL GRUP DE CINÈFILS CINEXIONS

  • Reserva la teva butaca. 
  • Rebràs un correu amb els enllaços per fer-ho des de casa.
  • Podras fer un donatiu per ajudar a El Círcol
  • Llegeix la clàusula de recollida d’informació:

***Et fem saber que les dades que voluntàriament ens proporcionis en aquest document seran tractades per “El Círcol Catòlic de Badalona” amb la finalitat d'enviar-te la informació necessària per poder gaudir del Cínefòrum a casa. Les seves dades no seran cedides a tercers, excepte quan sigui indispensable per a la prestació del servei o obligacions legals. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació, portabilitat, oposició i supressió de les dades a través del correu electrònic elcircol@elcircol.cat. Més informació a www.elcircol.cat.