Lisasinson + Dj Trapella

Conciertos, Música

  • Lisasinson + Dj Trapella
  • Lisasinson + Dj Trapella
  • Lisasinson + Dj Trapella

Ciudad: Tarragona

Lugar: Parc Saavedra

Inicio: sábado 17 septiembre 2022, 17:30 h

Ver descripción del evento
17:30h Obertura portes17:45h Dj TrapellaDes del Maresme lliure i tropical, amb el color lila sempre present representant la lluita... Leer más

17:30h Obertura portes


17:45h Dj Trapella

Des del Maresme lliure i tropical, amb el color lila sempre present representant la lluita feminista, Dj Trapella crea una festa ecléctica amb un so i identitat propis gràcies a una fórmula única: mesclar un gran ventall d'estils musicals entre sí i en directe, generant un ambient de festa variada, versàtil i divertida, per no deixar a ningú indiferent. Guanyadora del concurs de dj de catalunya 2022 organitzat per EuropaFM i Carnet Jove, compagina ser dj resident de la Sala El Clap amb dj de Tribade.


19h Concert Lisasinson (pop-punk/garage - València)

Lisasinson es una barreja de linnes de bateria punk, melodies de guitarra poperes i lletres i actitud descarada. Lisasinson es un grup de garage, punki pop enganxós cuinat a la Facultat de Belles Arts de València amb influències de The Primitives, Tiger Trap, Aerolíneas federals, Fresones rebeldes, Ginebras i The shop assistants entre d’altres. Sota el segell de Elefant records ens presenten el seu primer disc “Perdona mamá” amb hits com “Barakaldo”, “soy una punk”, “Atasco” y “canción de entretiempo”.


Consulta tota la programació a la web de La Terrasseta festival https://www.laterrasseta.com/


Info: Les/els menors de 10 anys tenen accés gratuït

A partir de les 17:30h es podrà comprar entrades a taquilla en efectiu i amb targeta.

Les entrades individuals es podran retornar fins al 31 d'agost com a data límit.