Finalizado

Doc del mes: Allò que no et mata...

ver detalle del evento

Lugar: Sala d'Actes de la Biblioteca de Sant Quirze

De 28-01-2021 18:00 a 28-01-2021 19:30

Categorias: Culturales

Allò que no et mata... Dir: Alexe Poukine. Bèlgica, 2019, 84 min. VO en francès, subtitulada en català.Amb 19 anys, l’Ada va ser violada... Leer más

Allò que no et mata... Dir: Alexe Poukine. Bèlgica, 2019, 84 min. VO en francès, subtitulada en català.


Amb 19 anys, l’Ada va ser violada tres vegades en una mateixa setmana per un home que coneixia bé.La història de l’Ada és contada a través de múltiples veus de diferents dones que construeixen el seu relat, la seva versió dels fets i com es va sentir abans, durant i després. Poc a poc, totes les dones d’aquesta pel•lícula es converteixen en les protagonistes de la història d’Ada i també en testimonis de les seves pròpies històries que, per desgràcia, parteixen del mateix punt de partida…

Una pel•lícula coral que exposa, des de les dones i sense victimitzar-les, les sensacions contradictòries i les conseqüències després d’una violació o agressió sexual on l’abusador no és un desconegut.Una potent i sòbria pel•lícula que trenca el silenci de les violacions en entorns de confiança sense victimitzarles seves protagonistes.

https://docsbarcelona.com/docs-del-mes 


La projecció es durà a terme el dijous 28 de gener a les 18 hores a la sala d'actes de la Biblioteca Municipal si les condicions sanitàries ho permeten.

El documental també estarà disponible on line del 28 de gener a l'11 de febrer. Per poder-lo veure, caldrà que ompliu el següent formulari i les persones inscrites rebran un enllaç i un codi per poder visionar la pel·lícula.


Prevenció de la Covid-19: 

- Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garatir la seguretat del públic i la distància de seguretat.

- L'ús de la mascareta serà obligatori.

- Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.

- Es recomana portar l'entrada al mòbil.


Las inscripciones estan cerradas.