Finalizado

Marató de TV3 - Doc del mes: Karaoke Paradise

ver detalle del evento

Lugar: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De 15-12-2022 19:00 a 15-12-2022 21:00

Categorias: Cine, Culturales

Direcció: Einari Paakkanen. Finlàndia  (2022) 75 min. VO en finès o finlandès, subtitulada en català.Cares. Llocs. I cançons cantades... Leer más

Direcció: Einari PaakkanenFinlàndia  (2022) 75 min. VO en finès o finlandès, subtitulada en català.

Cares. Llocs. I cançons cantades amb tota l’ànima. Un divertit retrat de la passió finlandesa pels karaokes. Cada personatge d’aquest entranyable documental té una història per compartir. Els karaokes són l’antídot contra la soledat i una medicina per gaudir en comunitat sense grans pretensions. Viatgem per una Finlàndia amagada rere el tòpic de país gèlid i inhòspit. El cineasta Einari Paakkanen ens mostra petits fragments de vida memorables. Cantar permet expressar les emocions, però per fer-ho cal sentit de l’humor. Garatges, bars, el saló de casa... tothom és benvingut a participar a la festa dels karaokes finlandesos.

Informació sobre el projecte Docs del Mes: https://docsbarcelona.com/docs-del-mes

Aquest documental també es pot visualitzar online omplint aquest formulari. Les persones inscrites rebran un enllaç i un codi per poder visionar la pel·lícula.

Aquesta activitat és solidària i els donatius recollits es destinaran a la Marató de TV3. Enguany la Marató en la seva 31ena edició estarà dedicada a les malalties cardiovasculars, la principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut pública més rellevants.

Las inscripciones estan cerradas.