Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Documental: PRIMAVERA 2020, Les vivències d'un poble confinat.

Otros

  • Documental: PRIMAVERA 2020, Les vivències d'un poble confinat.

Ciudad: Sant Pol de Mar

Lugar: Centre Cultural i d'Esbarjo

Inicio: sábado 19 junio 2021, 19:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 19 jun.
19:00 h
Finalizado
Com ha afectat el confinament als santpolencs? Quines sensacions han experimentat els habitants de Sant Pol en sortir al carrer després... Leer más

Com ha afectat el confinament als santpolencs? Quines sensacions han experimentat els habitants de Sant Pol en sortir al carrer després de tres mesos tancats? I com veuen en el futur incert que ens està tocant viure?
Un any després del final del confinament, Mercè Pinar (Mercèfilms) i Andreu Tresserras us presenta “Primavera 2020. Les veus d’un poble confinat”, un documental on parlem amb els santpolencs sobre com s’ha viscut aquest any i mig de pandèmia.
En acabar la projecció es farà un debat on convidem al públic a explicar-nos les seves experiències, els seus pensaments, les seves pors i inquietuds. Serà un moment on obrir la ment i el cor. En aquest debat comptarem amb la presència de la directora i el productor del documental, la Mercè Pinar i l’Andreu Tresserrras, així com amb l’Eduard Boet i la Xon Belmonte, que conduiran l’acte.