Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

DONES I SALUT MENTAL

Teatro

  • DONES I SALUT MENTAL
  • DONES I SALUT MENTAL

Ciudad: Barcelona

Lugar: Recinte Fabra i Coats (Fabra 1)

De domingo 11 junio 2023, 18:30 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
dom. 11 jun.
18:30 h
Finalizado
Currículum d’etiquetes del grup de DONES DIVERSES és la història d’una dona qualsevol. Una dona etiquetada com a boja pel fet de sofrir... Leer más

Currículum d’etiquetes del grup de DONES DIVERSES és la història d’una dona qualsevol. Una dona etiquetada com a boja pel fet de sofrir patiment mental. Una dona etiquetada com a histèrica, bruixa, puta, ximple, inútil…

A La infinitat de veure’ns de la companyia del TEATRE DEL SÍ serem dones que, a través de la bellesa poètica sostinguda pel llenguatge teatral del Teatre del Sí, representarem una peça teatral col·lectiva a partir de les nostres vivències personals.

Somsò Batucada és una batucada transfeminista i autogestionada del barri del Poble-sec de Barcelona. Nascuda fa set anys, Somsò sorgeix de la necessitat d’algunes dones i altres identitats per trobar i crear un espai segur on créixer a l’àmbit musical, personal i grupal. Ens mou la música, la transformació social i la lluita per erradicar les desigualtats de gènere. A ballaaaaaaaaaaaaar, eh!

* La sessió inclou un diàleg post-funció amb les creadores sobre la temàtica tractada.