Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Dràstik B1 // LORD FRIDAY THE 13TH (USA) + ZANAHORIONS

Música

  • Dràstik B1 // LORD FRIDAY THE 13TH (USA) + ZANAHORIONS

Ciudad: Granollers

Lugar: Sala Nau B1

De miércoles 22 noviembre 2023, 20:00 h a 23:00 h

Ver descripción del evento
mié. 22 nov.
20:00 h
Finalizado
22/11/2023 LORD FRIDAY THE 13TH + ZANAHORIONSNau B1 C/. Enric Prat de la Riba, 77. GRANOLLERS ( Com arribar )Portes 20.05h / Inici... Leer más

22/11/2023 

LORD FRIDAY THE 13TH + ZANAHORIONS
Nau B1 C/. Enric Prat de la Riba, 77. GRANOLLERS ( Com arribar )
Portes 20.05h / Inici 20.35h
Anticipada 8€ / Taquilla 10€

Des del nostre exili forçat del Dràstik, tornem a la nostra estimada sala Nau B1, una sala on ja vam fer gran part del passat Festival Fusiònica i on seguirem mentre ens quedin ganes d’escoltar bona música i gaudir de directes memorables com aquest, que tot i ser un dimecres, serà espectacular.

Lord Friday the 13th és una banda de trash-glam-punk amb seu a Austin, TX. Encapçalats pels germans Felix (veu) i Sloane (guitarra) Lenz, el seu so ha estat descrit com si la Velvet Underground es trobés amb els New York Dolls, amb tocs dels primers Iggy and the Stooges. Tot honrant els orígens del punk i l’energia que va néixer amb ell, Lord Friday continua amb el llegat del canvi, superant els límits de les normes socials per les quals és conegut el veritable punk. Desafiant els rols de gènere i el conformisme, Lord Friday és aquí per potenciar i inspirar un nou tipus de punk per a un món nou.

Zanahorions són un viatge entre el post-rock, el shoegaze, el neo-folk, atmosferes de pop lluminós i el desofèg punk de qui espanta els mateixos dimonis amb la ràbia d’un senglar ferit. Tot ben amanit amb la dosi justa d’electrònica.