Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Dràstik B1 // ROTOFIL KHONAAR (FR) + GOLÍAT + GATZARA

Conciertos

  • Dràstik B1 // ROTOFIL KHONAAR (FR) + GOLÍAT + GATZARA

Ciudad: Granollers

Lugar: Sala Nau B1

De sábado 1 junio 2024, 20:14 h a 23:45 h

Ver descripción del evento
sáb. 1 jun.
20:14 h
Finalizado
ROTOFIL KHONAAR. En aquesta terra, hi ha imbècils bons i dolents. Rotofil Khonaar són, però un altre d’una classe a part, un híbrid... Leer más

ROTOFIL KHONAAR. En aquesta terra, hi ha imbècils bons i dolents. Rotofil Khonaar són, però un altre d’una classe a part, un híbrid sonor que creua la selva, drum and bass, punk i metall, poppers i cervesa sense alcohol. Aquest duet hiperactiu de Tolosa de Llenguadoc ens porta a la psicodèlia urbana i el brutalisme rural, entre el baix i la bateria el missatge és clar com el cristal·lí: “Drum! Tambor! Bateria i baix!. Casi na!!

GOLÍAT és un trio de músics del Vallès format per Marçal S. Rubal (guitarra i veus), Marçal Itarte (baix i veus) i David C. Güell (bateria). Generalment, la seva música és bastant difícil de classificar; el so varia des del heavy metal amb elements progressius fins al stoner rock, passant per tota classe de sons post-rock. De fet, ells mateixos es defineixen com a un «trio criminal de post-el que siga».

GATZARA el nou punk corrupte des de Molins sense rei. La banda punk que està partint la pana allà on va. No us els perdeu, són el futur de l'escena.