Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

DUO NIHZ Klezmer i mes enllà

Conciertos, Música

  • DUO NIHZ Klezmer i mes enllà

Ciudad: Platja d'Aro

Lugar: Esglesia Parroquial de Sta.Maria

Inicio: viernes 13 agosto 2021, 21:30 h

Ver descripción del evento
vie. 13 ago.
21:30 h
Finalizado
"Klezmer i més enllà': la virulenta trobada melancòlica entre la música jueva i la música clàssica amb un toc de comèdia. Aquest concert... Leer más

"Klezmer i més enllà': la virulenta trobada melancòlica entre la música jueva i la música clàssica amb un toc de comèdia.

Aquest concert conté música tradicional klezmer barrejada amb obres compostes especialment per al Duo NIHZ de Nikita Koshkin, Gianmartino Maria Durighello, Annette Kruisbrink, Theo Willemze, Louis Ignatius Gall i altres compositors. Barrejat amb un toc de comèdia per arranjaments propis del Duo NIHZ, incloent la Circus Music de Carlo Domeniconi.

«Duo NIHZ té una connexió molt forta amb la música jueva. El meu avi era jueu. Va ser l'únic membre supervivent de la seva família a la Shoah. Aquest fet va tenir un paper important en la meva educació i el meu desig de tocar música jueva, familiaritzar-me amb les tradicions jueves i que tots els israelians provenen del meu rerefons familiar. Per a mi no només és tocar música, sinó dedicar la nostra música a la història jueva, als costats assolellats i foscos. La nostra música és la meva manera d'"posar en contacte" amb els meus antecedents i honorar aquest rerefons» (Bobby Rootveld).