Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

EJ MARAIS+ FURGUSON A TERRASSA

Conciertos, Música

  • EJ MARAIS+ FURGUSON A TERRASSA
  • EJ MARAIS+ FURGUSON A TERRASSA

Ciudad: Terrassa

Lugar: Nova Jazz Cava | passatge de Tete Montuliu, 24

De domingo 2 mayo 2021, 20:00 h a lunes 3 mayo 2021, 15:00 h

Ver descripción del evento
dom. 2 may.
20:00 h
Finalizado
Diumenge 2 de maig de 2021 a les 20 h. Nova Jazz CavaEJ MARAIS + FURGUSONTaquilla 12€ / Anticipada 10€EJ MARAISUn visió fresca de la... Leer más

Diumenge 2 de maig de 2021 a les 20 h. Nova Jazz Cava

EJ MARAIS + FURGUSON
Taquilla 12€ / Anticipada 10€

EJ MARAIS

Un visió fresca de la condició moderna que barreja nostàlgics paisatges sonors amb sedòs R & B.

Ells, amb aquest so característic que barreja l'orgànic i el digital, concilien la il•lusió positivista de dos moviments, aparentment antagònics, com el transhumanisme i el retorn a la natura. En aquest tercer disc sonen, per posar un altre exemple -si és possible- encara més estrany, com si Jeff Koons s'hagués ubicat en el barroquisme: tan ornamental i alhora, tan net i nítid. Gairebé sembla un èxit que entre tanta boja referència, hagin aconseguit una acurada cohesió artística.

EJ Marais, estrany, eloqüent, debuta amb un LP de composicions contemporànies que aborden la vida quotidiana de l'artista a principis de la dècada de 2020. La seva descripció a Instagram: "Folk / Dubstep / Country" parla del seu enfocament postmodern, dels gèneres tradicionals, bedroom R & B i breakbeat balear, al costat d'un accent britànic sense cap tipus de pretensió. «Cuts», el seu àlbum és el debut melodramàtic d'un vocalista, compositor i productor que es desenvolupa en l'ús d'instruments orgànics, sintetitzadors vaporwave i autotune fet amb gust.

FURGUSON
So retro-futurista girant al voltant de ritmes hipnòtics que et transporta a dalt de la muntanya.
Si el moviment modernista català pogués ser reinterpretat ara, amb una òptica líquida i digital, sonaria a Furguson. Les mateixes arquitectures entre el natural i l' oníric, però treballades des de la fluïdesa del so, obviant la rigidesa i l'estoïcisme de la matèria.
Furguson aposten per l'optimisme; més espiritual que naïf, i sense la ironia de PC Music.