Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

El Ball de Bastons amb La Marató de TV3

Culturales, Danza

  • El Ball de Bastons amb La Marató de TV3

Ciudad: Lleida

Lugar: Casa dels Gegants de Lleida

De sábado 19 diciembre 2020, 18:00 h a 19:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 19 dic.
18:00 h
Finalizado
La Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya organitzarà el cap de setmana del 19 i 20 de desembre un petit acte de Ball de Bastons... Leer más

La Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya organitzarà el cap de setmana del 19 i 20 de desembre un petit acte de Ball de Bastons a la ciutat de Lleida, amb la intenció de fer un acte cultural per donar llum aquest 2020. Tot plegat, amb l’objectiu de recaptar fons per a La Marató de TV3 la qual està dedicada a la investigació de la COVID19.

El dissabte 19 de desembre, a la Casa dels Gegants, el Ball de Bastons de Catalunya serà representat conjuntament amb la presentació de les noves músiques per a Ball de Bastons i el lliurament dels premis del IV Concurs Fotogràfic "Ball de Bastons". Tot plegat amb un espectacle de llums i bastons mai vist a la ciutat. 

Durant l'acte, tota persona participant i de públic, podrà adquirir productes bastoners els beneficis dels quals aniran destinats a La Marató de TV3 dedicada a la investigació de la COVID19.