Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

El camping de las delicias | Festival TNT 21

Familiar

  • El camping de las delicias | Festival TNT 21

Ciudad: Terrassa

Lugar: Pati de l'escola La Naspa

De sábado 2 octubre 2021, 10:00 h a 17:30 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
sáb. 2 oct.
10:00 h
Finalizado
12:00 h
Finalizado
16:00 h
Finalizado
El TNT-kids compta aquest any amb tres propostes per a nenes i nens de diferents grups d’edat. A totes elles les uneix una mateixa... Leer más

El TNT-kids compta aquest any amb tres propostes per a nenes i nens de diferents grups d’edat. A totes elles les uneix una mateixa voluntat: no infantilitzar, respectar la capacitat del seu públic de mirar, interactuar i decidir de forma autònoma. És també així en el cas del Cámping de las Delícias del col·lectiu Desplegándose, dirigit a nadons d’entre un i tres anys d’edat.

El Carlos Fernández, membre del col·lectiu, insisteix a subratllar que el que proposen no és un dispositiu escènic, ni una instal·lació. El Cámping són, senzillament, diferents materials i propostes de joc col·locades dins d’un total de set tendes de campanya. Set tendes que fan set bombolles i, dins de cada bombolla, una possibilitat singular: jugar de forma veritablement espontània, autònoma i segura.

Més de vint anys d’experiència amb nenes i nens d'aquesta edat - tant al seu estudi de Gijón com a Madrid - han permès als Desplegándose afinar gradualment el disseny de la proposta. Desgranant el gra de la palla han anat veient quins materials i tipus de joc funcionen per aquest ‘públic’ i quins no tant. Avís per a navegants: sembla ser que la llana i la sorra són una festa.

El Càmping és un espai que afavoreix la concentració i fa desaparèixer el conflicte. El joc s’hi desenvolupa d’una manera diferent que al menjador de casa i la vivència dels nadons - que poden arribar a ser tres a dins d’una tenda - emergeix a partir d’un descobriment autèntic de la connexió interior entre allò que es troben i allò que senten. Màgia pura.

I les mames i/o els papes? Per protegir la possible profunditat de l’experiència, els Desplegándose recomanen una política d’estricta no-intervenció, a no ser que sigui realment necessari. Acompanyar i observar els bebès des de fora, però respectant al màxim el seu procés i les seves decisions.