Finalizado

El Carreró de les Bruixes de Poca Cosa Teatre

ver detalle del evento

Lugar: Espai Cultural La Lira

De 10-02-2023 18:00 a 10-02-2023 19:15

Categorias: Familiar

Sinopsis Han fet fora a les Bruixes de tots els pobles de Catalunya i s’han instal·lat a EL CARRERÓ DE LES BRUIXES de Cervera. A cada... Leer más

Sinopsis

Han fet fora a les Bruixes de tots els pobles de Catalunya i s’han instal·lat a EL CARRERÓ DE LES BRUIXES de Cervera. A cada casa n’hi viu més d’una i totes i cadascuna d’elles té una història per explicar-nos. Però per poder-hi viure has de ser bruixa professional! La Bruixa Estruga arriba amb la intenció de passar les proves per poder-s’hi quedar però té la mala sort d’arribar just al Gran dia! I per postres, a diferència de totes les altres, ella canta òpera. Com s’ho farà?

Una història molt tendra, en la qual es plasma un fet actual: el vincle entre els infants i els seus avis, i, a més, la manera com els pares i les mares gestionen aquestes noves relacions familiars.

Un espectacle de titelles i actors, sensible i divertit, que buscarà en tot moment la complicitat de petits i grans amb una posada en escena que et captivarà des del primer moment.

Las inscripciones estan cerradas.