Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

EL CONILLET BLANC

Familiar, Teatro

  • EL CONILLET BLANC
  • EL CONILLET BLANC

Ciudad: Gavà

Lugar: Espai Maragall

Inicio: domingo 30 enero 2022, 12:00 h

Ver descripción del evento
dom. 30 ene.
12:00 h
Finalizado
Espectacle musical familiar, tendre i divertit, de la Companyia Espiral Màgica, on els nens i pares participaran des del primer moment... Leer más

Espectacle musical familiar, tendre i divertit, de la Companyia Espiral Màgica, on els nens i pares participaran des del primer moment d’aquesta història, a través de la música en directe, titelles i tres actors.

Aventures d’un petit conill per aconseguir recuperar casa seva, després que una malvada cabra hi hagi entrat mentre no hi era. A la història hi apareixen altres personatges (un bou, un gos, un gall i una petita formiga), que demostraran, mitjançant un llenguatge senzill però ple de sonoritat i rimes, que les aparences enganyen i que, fins i tot la criatura més menuda, amb altres armes com l’enginy i el joc, pot vèncer la més grandota.


Durada: 60 minuts.