Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

EL COR CANTA: CRESCENDO

Conciertos, Música

  • EL COR CANTA: CRESCENDO
  • EL COR CANTA: CRESCENDO
  • EL COR CANTA: CRESCENDO

Ciudad: Terrassa

Lugar: Teatre Principal

De viernes 4 marzo 2022, 20:30 h a 22:00 h

Ver descripción del evento
vie. 4 mar.
20:30 h
Finalizado
Crescendo és l'evolució del cor, el creixement personal i en grup d'ençà que comença el primer assaig, fins que cantem davant el nostre... Leer más

Crescendo és l'evolució del cor, el creixement personal i en grup d'ençà que comença el primer assaig, fins que cantem davant el nostre públic a l'auditori.

Una vivència empoderadora que emergeix de les experiències que vivim en els intensos mesos d'assaig i que esdevé tot un procés d'aprenentatge i una gran oportunitat de compartir, ser solidari i perseverar en els somnis personals i col·lectius.

REPERTORI
En aquest concert us presentem dues estrenes mundials: la "simfonia per a cordes número 8" de William Herschel, músic i astrònom que va passar a la història com a descobridor del planeta Urà, en el 1781 i la "La Lluna" de Ian Shaw, obra basada en el poema de Jacint Verdaguer i guanyadora del segon Concurs Internacional El Cor Canta de composició d'obres per a Cor i Orquestra, i culminarà amb un clam per la pau amb l'obra de Salvador Brotons, "Missa per la Pau" encarregada expressament per a nosaltres.

INTÈRPRETS
Orquestra de Cambra de Terrassa OCT48
Irene Mas, soprano
Elisenda Carrasco, Eva Martinez i Jordi Lluch, direcció