Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc

Teatro

  • El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc

Ciudad: Pineda de Mar

Lugar: Auditori de Pineda de Mar

De sábado 7 octubre 2023, 20:00 h a 22:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 7 oct.
20:00 h
Finalizado
Pere Arquillué protagonitza aquest monòleg a set veus sobre un petit poble, els seus habitants i els seus secrets.El cos d’un jove... Leer más

Pere Arquillué protagonitza aquest monòleg a set veus sobre un petit poble, els seus habitants i els seus secrets.

El cos d’un jove de disset anys apareix mort, vestit únicament amb un banyador vermell i unes vambes d’esport al mig d’un camp de farratge. La troballa d’aquest cadàver inicia aquest text per a un únic intèrpret, en què a través de diverses veus, com si es tractés d’un ritual d’exorcisme, ens endinsarem en aquest fet i el bellíssim paisatge rural d’un petit poble on, aparentment, mai passa res. Coneixerem alguns del seus habitants, els secrets que s’hi amaguen i, sobretot, la figura del seu pare, en Ramis, que va morir fa una dècada i esdevé una peça crucial en aquest Rashomon.

El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc va rebre el 2020 el XLV Premi Born. Josep Maria Miró es converteix en el primer autor que obté en tres ocasions el prestigiós guardó creat el 1970. El 2009 va rebre’l per La dona que perdia tots els avions i el 2011 per El principi d’Arquimedes. L’obra forma part del Tríptic de l’epifania, integrat per tres textos per a un únic intèrpret.

Actor: Pere Arquillué
Autor: Josep Maria Miró
Direcció: Xavier Albertí
Durada: 105 minuts