Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc Cia. Bitò

Teatro

  • El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc  Cia. Bitò
  • El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc  Cia. Bitò
  • El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc  Cia. Bitò

Ciudad: Vilanova del Vallès

Lugar: Centre Cultural

Inicio: viernes 24 noviembre 2023, 21:00 h

Ver descripción del evento
vie. 24 nov.
21:00 h
Finalizado
Un monòleg escrit per un gran autor, dirigit per un gran director i interpretat per un gran actor. Pere Arquillué protagonitza aquest... Leer más

Un monòleg escrit per un gran autor, dirigit per un gran director i interpretat per un gran actor. Pere Arquillué protagonitza aquest monòleg a set veus sobre un petit poble, els seus habitants i els seus secrets.

El cos d’un jove de disset anys, vestit únicament amb un banyador vermell i unes vambes d’esport, apareix mort al mig d’un camp de farratge. La troballa d’aquest cadàver inicia aquest text per a un únic intèrpret. A través de diverses veus, com si es tractés d’un ritual d’exorcisme, el públic s’endinsa en aquest fet i el bellíssim paisatge rural d’un petit poble on, aparentment, mai no passa res. En coneixerà alguns dels seus habitants, els secrets que s’hi amaguen i, sobretot, la figura del pare, en Ramis, mort fa una dècada i que esdevé una peça crucial en aquest Rashomon.

Premi de la Crítica a millor text (Josep Maria Miró), Premi de la Crítica a millor actor principal (Pere Arquillué) i Premi Nacional de Literatura Dramàtica (Josep Maria Miró).


Interpretació: Pere Arquillué

Autoria: Josep Maria Miró

Direcció: Xavier Albertí

Músics: Quim Reixach i Sergi Llopart

Producció: Temporada Alta i Teatre Romea


Durada de l'espectacle: 105 minuts