Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

El Crèdit - Naltrus Teatre de Santa Coloma de Queralt

Teatro

  • El Crèdit - Naltrus Teatre de Santa Coloma de Queralt

Ciudad: Cornellà de Llobregat

Lugar: Josep Torras i Bages, 62

Inicio: domingo 24 febrero 2019, 18:00 h

Ver descripción del evento
dom. 24 feb.
18:00 h
Finalizado
L’obra de Jordi Galceran no és diferencia molt dels grans autors clàssics.Amb molta intel•ligència i perspicàcia li dona un caire de... Leer más

L’obra de Jordi Galceran no és diferencia molt dels grans autors clàssics.

Amb molta intel•ligència i perspicàcia li dona un caire de humor i comicitat per fer-ho més entenedor i agradable a l’espectador, i aquesta és la gran diferencia amb els grans clàssics.

En Gregori , (el banquer) burgés i prepotent s’ha d’enfrontar a en Antoni, un personatge “mediocre” que l’hi demana un “Crèdit” per solucionar les seves penúries.

En Gregori recolzant-se en la seva posició laboral proteccionista ni tan sols l’interessa escoltar els arguments de l’Antoni que no té ni recursos, ni mitjans per avalar l’import del crèdit.

Però no compta amb l’agudesa mental i perspicàcia d’un home desesperat , i que el posarà “entre les cordes”, per què no mesura la agilitat humana del contrari, donada la seva desesperada posició.