Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

El Futuro - FESTIVAL TNT

Teatro

  • El Futuro - FESTIVAL TNT
  • El Futuro - FESTIVAL TNT
  • El Futuro - FESTIVAL TNT

Ciudad: Terrassa

Lugar: Teatre Principal

De sábado 1 octubre 2022, 19:15 h a 20:25 h

Ver descripción del evento
sáb. 1 oct.
19:15 h
Finalizado
Jugant amb picardía i amb la polisèmia de les paraules, a escena El Futuro fila i desfila la seva pròpia trama en un espai de joc constant,... Leer más

Jugant amb picardía i amb la polisèmia de les paraules, a escena El Futuro fila i desfila la seva pròpia trama en un espai de joc constant, ple de significats dobles que impedeixen la conclusió, l’afirmació, l’esdeveniment. Perquè sobre el futur no es pot afirmar res. Amb aquesta estratègia, el Pollo Campero se suma aquest TNT a altres creadores (com la Cuqui Jerez o la Maria Salgado i en Fran Cabeza de Vaca) que en les seves peces també hackegen constantment la possibilitat de construcció d’un discurs tancat.

Vetllant per la coherència amb la llavor temàtica del projecte, el futur d’ El Futuro serà obert i ple de possibles, o no serà. Un lloc on l’humor acosta les idees i rebaixa el negre de les nostres distopies.