Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

EL JOVEN PICASSO (Castellano)

Cine

  • EL JOVEN PICASSO (Castellano)

Ciudad: Sitges

Lugar: Cinema Prado de Sitges

De viernes 14 agosto 2020, 18:00 h a 19:30 h

Ver descripción del evento
Com un jove pintor malagueny es va convertir en el gran artista que va pintar Les senyoretes d’Avinyó? Com i on va començar tot? Els... Leer más

Com un jove pintor malagueny es va convertir en el gran artista que va pintar Les senyoretes d’Avinyó? Com i on va començar tot? Els primers anys de el jove Picasso, la seva educació i aprenentatge, i tres ciutats que jugarien un paper clau: Màlaga, Barcelona i París. Un recorregut que explora les seves obres d’aquests primers anys, mirant detingudament dos períodes claus: l’anomenat període blau i el període rosa. I després una fita, 1907, la creació de Les senyoretes d’Avinyó, Picasso només tenia 25 anys quan el va pintar. Una pintura que va impactar a el món de l’art i ho va canviar per sempre, donant pas a l’cubisme i a l’art modern. Treballant estretament amb els Museus de Picasso a Màlaga, Barcelona i París, aquesta pel·lícula aprofundeix en com l’artista es va elevar a grans altures i va realitzar èxits extraordinaris.

Phil Grabsky (Cézanne. Retrats d’una vida, David Hockney a la Royal Academy of Arts) dirigeix ​​aquest documental sobre els primers anys de l’artista i què el va portar a convertir-se en una de les figures més importants, admirades i prolífiques de el segle XX.