Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

EL JOVEN PICASSO (Otros idiomas)

Cine

  • EL JOVEN PICASSO (Otros idiomas)

Ciudad: Sitges

Lugar: Cinema Prado de Sitges

De lunes 17 agosto 2020, 20:15 h a 21:30 h

Ver descripción del evento
NOTA: La versió original només conte un fragment narratiu en anglès amb subtítols en castellà, la resta son entrevistes originals en... Leer más

NOTA: La versió original només conte un fragment narratiu en anglès amb subtítols en castellà, la resta son entrevistes originals en castellà sense subtitular.


Com un jove pintor malagueny es va convertir en el gran artista que va pintar Les senyoretes d’Avinyó? Com i on va començar tot? Els primers anys de el jove Picasso, la seva educació i aprenentatge, i tres ciutats que jugarien un paper clau: Màlaga, Barcelona i París. Un recorregut que explora les seves obres d’aquests primers anys, mirant detingudament dos períodes claus: l’anomenat període blau i el període rosa. I després una fita, 1907, la creació de Les senyoretes d’Avinyó, Picasso només tenia 25 anys quan el va pintar. Una pintura que va impactar a el món de l’art i ho va canviar per sempre, donant pas a l’cubisme i a l’art modern. Treballant estretament amb els Museus de Picasso a Màlaga, Barcelona i París, aquesta pel·lícula aprofundeix en com l’artista es va elevar a grans altures i va realitzar èxits extraordinaris.

Phil Grabsky (Cézanne. Retrats d’una vida, David Hockney a la Royal Academy of Arts) dirigeix ​​aquest documental sobre els primers anys de l’artista i què el va portar a convertir-se en una de les figures més importants, admirades i prolífiques de el segle XX.