EL LAGO DE LOS CISNES (en directe Royal Opera House) (Otros idiomas)

Cine

  • EL LAGO DE LOS CISNES (en directe Royal Opera House) (Otros idiomas)
Sólo taquilla

Ciudad: Sitges

Lugar: Cinema Prado de Sitges

De jueves 19 mayo 2022, 20:15 h a 23:35 h

Ver descripción del evento
jue. 19 may.
20:15 h
Sólo taquilla
El Lago de los CisnesTemporada Directes Royal Opera House La sumptuosa producció del Llac dels cignes del Royal Ballet torna a l’escenari... Leer más

El Lago de los CisnesTemporada Directes Royal Opera House

La sumptuosa producció del Llac dels cignes del Royal Ballet torna a l’escenari de la Royal Opera House després que el seu renaixement el 2020 es va veure interromput pel tancament dels teatres de la pandèmia. La reimaginació de l’imponent obra mestra de Marius Petipa i Lev Ivanov per Liam Scarlett és un testimoni de l’amor constant del difunt coreògraf pel classicisme i la musicalitat innata que brillen a través de la producció.

Amb la seva sublim partitura de Txaikovski i els brillants dissenys de John Macfarlane, una irresistible barreja d’espectacle, misteri i passió impregna aquest favorit del públic, una de les obres més estimades del cànon del ballet clàssic del segle XIX.

Sinopsi

El príncep Siegfried es troba amb un estol de cignes mentre està de caça. Quan un dels cignes es converteix en una bella dona, l’Odette, queda embadalit. Però està sota un encanteri que la manté captiva, cosa que li permet recuperar la seva forma humana només de nit.

Von Rothbart, àrbitre de la maledicció d’Odette, enganya el príncep perquè declari el seu amor per la idèntica Odile i trenca així el seu vot a Odette. Condemnada a seguir sent un cigne per sempre, l’Odette només té una manera de trencar l’encís del bruixot.

Fitxa Tècnica

Durada: 3h 20

Coreografia: Marius Petipa y Lev Ivanov

Música: Pyotr Il’yich Tchaikovsky

Diseny: John Macfarlane

Repartiment: Lauren Cuthbertson (Odette/Odile), [en espera de confirmació] (el príncipe Sigfrido)

Any: 2022