Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

El Llac Daurat

Teatro

  • El Llac Daurat

Ciudad: Barcelona

Lugar: Teatre Lluïsos d'Horta - COVID

Inicio: sábado 4 febrero 2023, 20:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 4 feb.
20:30 h
Finalizado
El Grup de Teatre del Cercle, de El Cercle de Gràcia, ens ofereixen la seva darrera estrena, EL LLAC DAURAT d'Ernest Thompson, dirigit... Leer más

El Grup de Teatre del Cercle, de El Cercle de Gràcia, ens ofereixen la seva darrera estrena, EL LLAC DAURAT d'Ernest Thompson, dirigit per Carme Bigorra.

Sinopsi: EL LLAC DAURAT es va dur a la pantalla gran amb el nom de "EN EL ESTANQUE DORADO", interpretada per Katherine Hepburn i Henry Fonda, ja octogenaris.

Es podria dir que és una comèdia de sentiments, sense drames ni llàgrimes, que enfoca els darrers anys de la vida d'una parella, com afronten el temor a la mort i gaudeixen de les brases d'un amor profund de l'un per l'altre. Una filla, un futur gendre i un noi de tretze anys fan el complement d'aquesta història plena d'ironia, amb un punt d'humor, que ens farà somriure i emocionar.

No se la perdin!!