Finalizado

El meravellós viatge de la Lea

ver detalle del evento

Lugar: Teatre Alegría

De 20-02-2022 17:00 a 20-02-2022 18:55

Categorias: Familiar

Aquest meravellós viatge és una obra de teatre? És un musical? És un concert? És un espectacle íntim que de cop et fa aixecar de la... Leer más

Aquest meravellós viatge és una obra de teatre? És un musical? És un concert? És un espectacle íntim que de cop et fa aixecar de la cadira per cantar i ballar com si fossis en un estadi? És poesia i delicadesa, però amb humor cabareter i molt esbojarrat? És el somni d’una nena? O és la veu del món imaginari que tots tenim a dins?

El Meravellós viatge de la Lea és això i més. És un espectacle de teatre musical, un viatge que explora les motivacions de qualsevol nena i nen transitant pels seus somnis, desitjos, raonaments, inquietuds, pors i emocions. Que ens trasllada a l'univers interior i imaginari d'una nena de cinc anys, en un únic i irrepetible viatge estiuenc en caravana, amb les seves dues mares, cap a la Playa de las Langostas. Destí utòpic i fantasiós, que ens fa transcórrer i ser còmplices d'un viatge a través de les diversitats culturals i familiars.

De les llengües reals i inventades fent ús de la paraula i el cos. De les músiques i de les cançons com a fil conductor amb la veu espectacular de la nostra protagonista.

Una producció de La Banda.

Las inscripciones estan cerradas.